Marionette

Dga Digital Grafik Art

Welcome to the freak show. Welcome to my Circus

Kunstplakaten er printet på flott kunspapir.

Nummerert, signert og i begrenset opplag 

Dette trykket kjem i Str: 45x60 opplag på 50

Alle kunstplakatene mine blir signert, nummerert og levert med godkjent og stemplet sertifisering. Bildene vert trykket ut på Stord hos Print og Ramme som driv profesjonelt med kunstprint for mange kjende kunstnarar.

https://printogramme.no/Choose a variant:

Starting at kr 2,050.00

"D.G.A eller Digital Graphic Artwork er en forholdsvis ny teknikk som kombinerer det analoge og digitale i prosessen med å lage kunst. Fremgangsmåten ved D.G.A minner mye om prosessen med å lage et serigrafi, forskjellen ligger i hvordan fargen(blekket) blir overført til arket på samt at denne teknikken gir kunstneren større kontroll på hvordan det ferdige kunstverket blir. Prosessen med å lage kunst fremstilt ved hjelp av teknikken D.G.A starter på papir, lerret eller lignende hvor man tegner, maler eller på annen måte skaper kunst. Deretter blir tegningen/maleriet digitalisert i høy oppløsning ved hjelp av et kamera eller en scanner"

Digital Painting / Digital Graphic Art (DGA) er i prinsippet maling/tegning med ein stylus/penn direkte på skjermen som då vert mitt lerret. Her tegnar/malar eg på tradisjonell måte. Den største forskjellen er at det ferdige resultatet (originalen) lagrast som eiun bildefil på datamaskinen og må trykkas på lerret, kunstpapir eller eit anna materiale for å bli tilgjengelig for publikum. Eg bruker Wacom Cintiq 32 tegnebrett som har innebygget skjerm. Det finnes i dag flere anerkjente program til dette. Sjølv brukar eg PhotoShop som har blyantverktøy innanføre dei teknikkar og kvalitetar som eg også nytter analogt